ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ **28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ **ΛΕΥΚΑΔΑ - ΠΑΡΓΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΧΕΡΩΝΤΑΣ

banner image
ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ **28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ **ΛΕΥΚΑΔΑ - ΠΑΡΓΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΧΕΡΩΝΤΑΣ

 

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ** 28  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 ΛΕΥΚΑΔΑ – ΑΧΕΡΩΝΤΑΣ- ΠΑΡΓΑ- ΖΑΛΟΓΓΟ- ΠΡΕΒΑΖΑ.

 

1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ:  ΛΕΥΚΑΔΑ.

 Αναχώρηση στις 7:00πμ από ΥΜΗΤΤΟ και 7:10 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ.Πρώτη στάση για καφέ και περνώντας την Γέφυρα ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ, παίρνοντας την ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ, φθάνουμε στην Λευκάδα. Πρώτη μας στάση στην Ι.Μ. Παναγίας Φανερωμένης. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και στην συνέχεια, στην πόλη της Λευκάδας ελεύθερος χρόνος για βόλτα, γεύμα (προαιρετικό). Το απόγευμα φτάνουμε στην ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

2Η  Ημέρα: ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΟΤΩΒΡΙΟΥ: ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΩΝΤΑ – ΠΑΡΓΑ.

  Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το χωριό ΑΜΟΥΔΙΑ και τον Αχέρωντα ποταμό, γνωστό για την μεταφορά των νεκρών στο βασίλειο του Άδη. Θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε βαρκάδα στον Αχέροντα να δούμε την σπήλια της Περσεφόνης και να θαυμάσουμε της αηδονοφωλιές και της λιβελούλες. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη και γραφική Πάργα. Παραμονή για φαγητό και βόλτα στο πανέμορφο κάστρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : ΖΑΛΟΓΓΟ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΘΗΝΑ                                                                             

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για την Ι.Μ. Αγίου Δημητρίου  που βρίσκεται κάτω από τον ιστορικό βράχο του Ζαλόγγου. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να ανέβει στο Μνημείο του Ζαλόγγου, όπου αυτοθυσιάστηκαν οι Σουλιώτισσες το 1803.  Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Πρέβεζα για βόλτα και γεύμα προαιρετικό. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στην ΠΡΕΒΑΖΑ  στο ξενοδοχείο Prevaza City Hotel ****.
  • Δύο  πρωινά σε μπoυφέ.
  •  Φ.Π.Α
  • Αρχηγός- ξεναγός
  • Φόρος διαμονής.

Τιμή ανά Άτομο: 160 ΕΥΡΩ ****** ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ + 40 ΕΥΡΩ.

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 100 ΕΥΡΩ.

Πίσω