ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ** 5/ ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ** ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ- ΝΑΟΥΣΑ= ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΠΡΕΣΠΕΣ- ΑΓΙΟΣ ΑΧΙΛΕΙΟΣ

banner image
ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ** 5/ ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ** ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ- ΝΑΟΥΣΑ= ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΠΡΕΣΠΕΣ- ΑΓΙΟΣ ΑΧΙΛΕΙΟΣ

ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

. * 5/ ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ*14-15-16-17-18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ- ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ –ΕΔΕΣΣΑ- ΝΑΟΥΣΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ- ΑΓΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ- ΨΑΡΑΔΕΣ.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ: 14/8/2024. Αναχώρηση στις 6:00πμ από ΥΜΗΤΤΟ και 6:15 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑ. Ενδιάμεσες στάσεις για καφέ  φτάνουμε στο ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ. Πρόκειται για μια καταπράσινη έκταση με πλατάνια, την οποία διασχίζει το ποτάμι της Νάουσας, η ΑΡΑΠΙΤΣΑ. Παραμονή για μεσημεριανό φαγητό. Επόμενος σταθμός μας οι Καταρράκτες της ΈΔΕΣΣΑΣ για να απολαύσουμε το απογευματινό μας καφεδάκι. Συνεχίζουμε για το ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο που βρίσκετε στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. Αναχώρηση για τα λουτρά. Ιαματικές πηγές και  καταρράκτες με σταθερή θερμοκρασία 37Ο C, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Θα απολαύσουμε το λουτρό μας ή στους καταρράκτες  ή στις πισίνες της περιοχής. Επιστροφή .Διανυκτέρευση.

ΠΕΜΠΤΗ: 15/8/2024. Προαιρετικός Εκκλησιασμός στο χωριό ΠΙΠΕΡΙΑ. Γιορτάζει το χωριό την κοίμηση της Θεοτόκου και μοιράζουν στον κόσμο Κόλλυβα και γλυκά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο πρωινό και ελεύθερη μέρα για Λουτρά. Το βράδυ γλέντι σε ταβέρνα της περιοχής με ζωντανή μουσική.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 16/8/2024. Πρωινό. Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στα λουτρά και υπάρχει η δυνατότητα για ΜΑΣΑΖ .Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ.17/8/2024. Πρωινό και για όσους θέλουν έχουμε προαιρετική εκδρομή ** 10 ΕΥΡΩ**. Αναχωρούμε για την όμορφη περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ, πρώτος σταθμός η ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ, για να περπατήσουμε στην πλωτή γέφυρα, μέχρι το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ και ακολουθεί το ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ. Μεσημεριανό φαγητό και ευκαιρία να αγοράσουμε τα περίφημα φασόλια των Πρεσπών. Επιστροφή στα ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ: 18/8/2024.Πρωινό και αναχώρηση για προσκύνημα στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ. Στην συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με στάση στη ΒΕΡΟΙΑ, όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει το περίφημο ραβανί. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με τις καλύτερες εντυπώσεις και από αυτή την εκδρομή μας.

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ: 225 ΕΥΡΩ +80 ΕΥΡΩ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΟΥΛΜΑΝ

 

  • * 4 * ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ Palladium Hotel.

 

 

  • * 4*  ΠΡΩΙΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ.

 

  •    ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ.

 

  •    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ,

 

  •   ΑΡΧΗΓΟΣ – ΞΕΝΑΓΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

 

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 100 ΕΥΡΩ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: ΑΜΑΛΙΑ** 694 6043760

 

 

Πίσω