ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ***ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ*** 27-28-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

banner image
ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ***ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ*** 27-28-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ***ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ***
27-28-29  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 27/10/2023:  ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΓΥΘΕΙΟ..Ξεκινάμε το πρωί 8:00 από ΥΜΗΤΤΟ και 8:10 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ- ΟΜΟΝΟΙΑ. Απαραίτητες στάσεις για καφέ, συνεχίζουμε με προορισμό μας τη Μονεμβασιά, γνωστή ιστορική πόλη για το μεσαιωνικό φρούριο της. Μεσημεριανό φαγητό  στην περιοχή. Ύστερα, θα έχουμε χρόνο να επισκεφτούμε το περίφημο κάστρο,το σπίτι του ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ και το Ναό του * Εκλόμενου Χριστού* Το απόγευμα πάμε στο Γύθειο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Ελεύθερος χρόνος για περίπατο. Διανυκτέρευση.

 ΣΑΒΒΑΤΟ: 28/10/2023: ΓΥΘΕΙΟ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ - ΠΟΡΤΟ ΚΑΓΙΟ – ΓΥΘΕΙΟ. Μετά το πρωινό μας, ξεκινάμε την ημέρα μας με την επίσκεψη στα Σπήλαια Δυρού.* ατομικά έξοδα* Η ύπαρξη του ήταν γνωστή στους ντόπιους από το 1900 περίπου. Το 1949 οι ιδρυτές της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας, Γιάννης και Άννα Πετροχείλου, άρχισαν να το εξερευνούν συστηματικά. Έως το 1960 είχαν εξερευνηθεί και χαρτογραφηθεί 1.600 μέτρα ενώ σήμερα το γνωστό μήκος του σπηλαίου ξεπερνά τα 15 χιλιόμετρα. Το 1970 έγινε η πρώτη υποβρύχια εξερεύνηση. Σε ένα σημείο του σπηλαίου το βάθος φτάνει περίπου τα 100 μέτρα. Συνέχεια έχει η γραφική Αρεόπολη για περίπατο και ψώνια. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας προς Γερολιμένα για να καταλήξουμε στο Πόρτο Κάγιο παραθαλάσσιο χωριό στην Ανατολική Μάνη, για μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στο Γύθειο.  Διανυκτέρευση.

 ΚΥΡΙΑΚΗ: 29/10/2023: ΓΥΘΕΙΟ - ΣΠΑΡΤΗ - ΜΥΣΤΡΑΣ  - ΑΘΗΝΑ.
Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για τη Σπάρτη.   Σειρά έχει η καστροπολιτεία του Μυστρά, όπου θα έχουμε το χρόνο να περιηγηθούμε στις βυζαντινές εκκλησίες αλλά και στα παλάτια, σπίτια, το κάστρο και την εκκλησία στην οποία στέφτηκε αυτοκράτορας ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ. Το μεσημεριανό μας φαγητό  θα έχουμε στον Άγιο Ιωάννη του Μυστρά. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση  για να απολαύσουμε τον καφέ μας 


                            .** ΤΙΜΗ: 170 ΕΥΡΩ** ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: +50 ΕΥΡΩ
1.    Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν. 2. Εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. 3. Δυο διανυκτερεύσεις στο Aktaion Resort, ΓΥΘΕΙΟ.
4. Δυο πρωινά σε μπουφέ.5. Φόρος διανυκτέρευσης.6. Αρχηγός-Συνοδός.
7. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Πίσω