ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ **23-24-25-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ** ΑΘΗΝΑ -ΑΡΤΑ- ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ -ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ

banner image
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ **23-24-25-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ** ΑΘΗΝΑ -ΑΡΤΑ- ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ -ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ* 23-24-25-26  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΑΘΗΝΑ-ΑΡΤΑ- ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ- ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ .

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12/2023: Αναχώρηση στις 07:00 πμ  με  στάση στον ΙΣΘΜΟ για καφέ. Συνεχίζουμε περνώντας την μεγαλύτερη καλωδιακή γέφυρα που συνδέει το ΡΙΟ – ΑΝΤΙΡΙΟ, θα στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. Βόλτα στον ΚΗΠΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ. Συνεχίζουμε για την ΤΟΥΡΛΙΔΑ, επίσκεψη στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΑΤΙΟΥ. Παραμονή για μεσημεριανό φαγητό. Μετά το φαγητό μας  κα θα πάρουμε το δρόμο για την ΑΡΤΑ. Άφιξη στο ξενοδοχείο **ARTA PALACE**. Τακτοποίηση. Δείπνο (πληρωμένο).  


ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2023:  Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και γύρω στις 9:00πμ, αναχωρούμε για τον τόπο των θρύλων και των παραδόσεων, τα ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ. Πρόκειται για ένα δίκτυο από 46 χωριά κτισμένα με παραδοσιακή αρχιτεκτονική από  πέτρα και ξύλο, χωριά με απίστευτη θέα, πεντακάθαρα ποτάμια όπως ο ΒΟΪΔΟΜΑΤΗΣ, αλπικές λίμνες όπως οι δρακολίμνες και η θρυλική χαράδρα του ΒΙΚΟΥ. Πρώτος  μας σταθμός το ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ, στάση για καφέ και τσιπουράκι στα παραδοσιακά καφεναδάκια. Συνεχίζουμε για το ΜΟΝΟΔΕΝΤΡΙ, γραφικό χωριό που δεσπόζει στη χαράδρα του ΒΙΚΟΥ, με τη μοναδική αρχιτεκτονική. Παραμονή για μεσημεριανό φαγητό. *** Όποιος  θέλει μέσω μιας σύντομης πεζοπορίας μπορούμε να πάμε στη ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να δούμε από κει , με κομμένη την ανάσα τη χαράδρα του ΒΙΚΟΥ μια από τις μεγαλύτερες και βαθύτερες χαράδρες του κόσμου.*** Στην συνέχεια θα περάσουμε από το ΚΑΛΠΑΚΙ για επίσκεψη στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ ΔΕΙΠΝΟ & ΡΕΒΕΓΙΟΝ με γλέντι μέχρι το πρωί. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ
.
ΔΕΥΤΕΡΑ 25/12/2023:  Πρωινό και στις 9:00 πμ αναχώρηση για το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Κέρινων Ομοιωμάτων ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ, το Madame Tussauds της Ελλάδας. Στεγάζεται σε ένα πανέμορφο αρχοντικό ηπειρώτικης αρχιτεκτινικής στο χωριό ΜΠΙΖΑΝΙ. Επίσκεψη. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη των  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.. Μετάβαση με το καραβάκι στο ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ ,ή ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ- ΦΡΟΣΥΝΗΣ. το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας της πόλης, αφού έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του ΑΛΗ-ΠΑΣΑ. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια με τα εξαίρετα δείγματα λαϊκής τέχνης.** όποιος θέλει μπορεί να παραμείνει για φαγητό**. Επιστροφή στην πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Το κάστρο της Πόλης περιέχει το ΦΕΤΧΕ ΤΖΑΜΙ, τον Τάφο του ΑΛΗ ΠΑΣΑ και το Βυζαντινό  Μουσείο. Μπορείτε να επισκεφτείτε και το Μουσείο Αργυροτεχνίας, στο ΙΤΣ ΚΑΛΕ, στην ακρόπολη των Ιωαννίνων.  Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. ΔΕΙΠΝΟ. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
 
ΤΡΙΤΗ 26/12/2023:    Πρωινό και αναχώρηση στις 09:00 από το ξενοδοχείο για να θαυμάσουμε το θρυλικό και πολυτραγουδισμένο ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ. Παραμονή για βόλτα και όποιος θέλει θα διαβεί το γεφύρι. Στην συνέχεια θα πάμε στην ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ. Πρόκειται για ένα μικρό ψαροχώρι στον ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ κόλπο. Το χωριό εκτείνετε σε ένα μικρό ύψωμα, αγναντεύοντας ολόγυρα την κλειστή θάλασσα με τις αμμονησίδες. Αξιόλογος είναι ο παλιός  Βυζαντινός Ναός του 7ου αιώνα, αφιερωμένος στην ΠΑΝΑΓΙΑ. Παραμονή για μεσημεριανό φαγητό. Μετά το φαγητό μας  παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ και με τις ωραιότερες εντυπώσεις και από αυτή την ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ εκδρομή μας.
**********************************************
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 275  ΕΥΡΩ & ΜΟΝΙΚΛΙΝΟ + 75 ΕΥΡΩ


ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
•    Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν.
•    3 Διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ARTA PALACE.
•    3 Πρωινά σε Μπουφέ.
•    Εορταστικό Ρεβεγιόν παραμονή Χριστουγέννων με ζωντανή μουσική.
•    2 Δείπνα σε Μπουφέ.
•    Περιηγήσεις- ξεναγήσεις βάσει του προγράμματος.
•    Αρχηγός- Συνοδός του γραφείου μας.
•    Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 150 ΕΥΡΩ

Πίσω