**ΠΑΣΧΑ: ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ : 14-15-16-17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ** ΑΘΗΝΑ- ΤΕΜΠΗ -ΣΕΡΡΕΣ -ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ

banner image
**ΠΑΣΧΑ: ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ : 14-15-16-17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  ** ΑΘΗΝΑ- ΤΕΜΠΗ -ΣΕΡΡΕΣ -ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ

ΠΑΣΧΑ:ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ :ΕΚΔΡΟΜΗ:14-15-16-17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΑΘΗΝΑ- ΤΕΜΠΗ- ΣΕΡΡΕΣ –ΟΧΥΡΑ  ΡΟΥΠΕΛ –

ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 14/4/2023: Αναχώρηση 6.00 π.μ. από YMHTTO,6:15 ΣΥΝΤΑΓΜΑ- ΟΜΟΝΟΙΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για ΤΕΜΠΗ, προσκύνημα στην ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, προαιρετικό γεύμα και θα πάρουμε το δρόμο για να καταλήξουμε στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, νηστίσιμο δείπνο,( πληρωμένο). Μετάβαση στην Εκκλησία για παρακολούθηση του ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: 15/4/2023: Πρωινό και με κατεύθυνση το Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΙ, επισκεπτόμαστε το γνωστό για την αντίσταση των Ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες, ΟΧΥΡΟ του ΡΟΥΠΕΛ. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την κωμόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, θα γνωρίσουμε ένα μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του ΣΤΡΥΜΟΝΑ που προστατεύεται και από τη σύμβαση Ραμσάρ. Παραμονή για γεύμα και όποιος επιθυμεί  μπορεί, προαιρετικά να κάνει βαρκάδα στην λίμνη. . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση  και αναχώρηση στις 23:00μμ για την παρακολούθηση στης ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο Αναστάσιμο Δείπνο με την παραδοσιακή μαγειρίτσα. ( πληρωμένο) και γλέντι. Διανυκτέρευση.   

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: 16/4/2023: Πρωινό και γύρω στις 11:00μπ στους χώρους του ξενοδοχείου προσφορά μεζεδάκια και άφθονο ουζάκι με μουσική, καθώς θα ψήνετε ο παραδοσιακός οβελίας. Μεσημεριανό φαγητό ( πληρωμένο), με  γλέντι και χορό . Ξεκούραση και το απόγευμα θα γνωρίσουμε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ΔΙΑΝΥΚΤΈΡΕΥΣΗ.

ΔΕΥΤΕΡΑ: 17/4/2023: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για μια επίσκεψη στο περίφημο ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ. Θεωρείτε ένα από τα ωραιότερα και μεγαλύτερα της ΕΛΛΑΔΑΣ. Γεύμα στην διαδρομή μας και θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με της καλύτερες εντυπώσεις και από αυτή μας την εκδρομή!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ : 285  ΕΥΡΩ * ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 380 ΕΥΡΩ

 

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

·Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

·Τρείς ( 3),  διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4****SIRIS HOTEL.

·Τρία (3), πρωινά σε μπουφέ.

·Το νηστίσιμο δείπνο της Μ. Παρασκευής.

·Το Αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου με την παραδοσιακή μαγειρίτσα.

·Τα μεζεδάκια της Κυριακής του Πάσχα και τα κόκκινα αυγά, κουλουράκια και ουζάκι.

·Το αναστάσιμο γεύμα με τον παραδοσιακό ΟΒΕΛΙΑ.

·Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου.

·Ξεναγήσεις και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

·Προσφορά οι λαμπάδες της Ανάστασης και της Μ. Παρασκευής.

·Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ  

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

·ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ

·ΒΑΡΚΑΔΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ

·ΠΟΤΑ ΣΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ. 

 
 
 
 
Πίσω