ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ *** ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ** ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ * 2/3/4/5 ΙΟΥΝΙΟΥ **ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

banner image
ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ *** ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ** ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ * 2/3/4/5 ΙΟΥΝΙΟΥ **ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

 

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  !!!!  ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!!!

 

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ: *2-3-4-5-ΙΟΥΝΙΟΥ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-

ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 :  Αναχώρηση 06:00 π.μ. από ΥΜΗΤΤΟ,6:10 ΣΥΝΤΑΓΜΑ- ΟΜΟΝΟΙΑ  και με πρώτη στάση για καφέ  συνεχίζουμε, μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, γεύμα και καταλήγουμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ,  στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, (Λουτρακίου). Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθεροι να απολαύσουμε το μπάνιο μας είτε στον φυσικό καταρράκτη είτε στις κλειστές πισίνες της περιοχής . Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ: 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 :  Πρωινό και σήμερα θα απολαύσουμε τα ΛΟΥΤΡΑ και όποιος θέλει μπορεί να κάνει ΜΑΣΑΖ. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.** ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ **

ΚΥΡΙΑΚΗ: 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023Πρωινό και αναχώρηση για  την απόλυτη χαλάρωση των λουτρών. Το μεσημέρι θα επισκεφτούμε τον γραφικό Άγιο Αθανάσιο, έναν παραδοσιακό οικισμό χτισμένο στα 1200 μέτρα υψόμετρο, στο Καϊμακτσαλάν. Παραμονή για μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευμα ξανά στις πισίνες των λουτρών. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ: 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 : Μετά το πρωινό μας μπορούμε να κάνουμε το τελευταίο μπάνιο μας στα λουτρά και γύρω στις 10:00 πμ αναχωρούμε για προσκύνημα στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ. Παραμονή και φαγητό. Τα απόγευμα θα  πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις και από αυτή την εκδρομή μας.

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ  ΑΤΟΜΟ:  180    ΕΥΡΩ*** ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : + 70  ΕΥΡΩ***

  • ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:   Μεταφορά  με πολυτελή ΠΟΥΛΜΑΝ.
  • Τρείς ( 3) διανυκτερεύσεις στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ. Ξενοδοχείο : PALLADION.
  • Τρία (3) πρωινά σε πλούσιο μπουφέ .
  • Εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγός – Συνοδός γραφείο.
  • ΔΙΟΔΙΑ + Φ.Π.Α
  • Φόρος Διανυκτέρευσης
Πίσω