4/ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ***3-4-5-6 ΜΑΪΟΥ ** ΠΑΣΧΑ* ΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ* ΔΙΟΝ*

banner image
4/ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ***3-4-5-6 ΜΑΪΟΥ ** ΠΑΣΧΑ* ΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ* ΔΙΟΝ*

** ΠΑΣΧΑ* * 2024** ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ:

ΑΘΗΝΑ- ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ- ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΔΙΟΝ

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 3 ΜΑΪΟΥ . Αναχώρηση 07:00πμ από ΥΜΗΤΤΟ και 07:15 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ. Στάση για καφέ στην διαδρομή μας. Συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ με την μοναδική θέα στο απέραντο του Αιγαίου, όπου θα έχουμε χρόνο για το μεσημεριανό φαγητό μας. Συνεχίζουμε για την Παραλία Κατερίνης . Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση. Φαγητό στις 18:00 πμ και στην συνέχεια θα μεταβούμε στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής για την παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: 4 ΜΑΪΟΥ. Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την πανέμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Προσκύνημα στην Μονή Μαυριώτισσας .Παραμονή για βόλτα στην πανέμορφη Λίμνη της Καστοριάς. Η πόλη με τα πανέμορφα αρχοντικά, την πόλη των γουναράδων. Μεσημεριανό φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και μετάβαση στην Εκκλησία για την παρακολούθηση της Ανάστασης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πλούσιο μπουφέ .Διανυκτέρευση..

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: 5 ΜΑΪΟΥ. Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ, μετά τις 10 ξεκινάει το Πασχαλινό γλέντι συνοδεία μουσικής, παραδοσιακών χορών, ψήσιμο αρνιών και ουζομεδέδων. Το μεσημέρι φαγητό με παραδοσιακά Πασχαλινά εδέσματα σε πλούσιο μπουφέ με χορό και γλέντι. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:6 ΜΑΪΟΥ : Πρωινό και αναχώρηση για τον Αρχαιολογικό χώρο του ΔΙΟΝ. Ξενάγηση στον χώρο και στο Μουσείο. Συνεχίζουμε για τον Καραβόμυλο. Παραμονή για μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα  θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με τις καλύτερες εντυπώσεις και από αυτή την Πασχαλινή μας εκδρομή.

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ: 275  ΕΥΡΩ*** ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 365 ΕΥΡΩ

** ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 150 ΕΥΡΩ*

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 

 

  • . ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΟΥΛΜΑΝ**** ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
  • ΤΡΕΙΣ (3) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ**Mediterranen Princess *
  •  ΤΡΙΑ (3) ΠΡΩΙΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ
  • ΤΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.***ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ, ME ΤΗΝ       ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ .
  •  ΤΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΖΑΚΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΤΟΥ  ΠΑΣΧΑ.*** ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ , ΓΛΕΝΤΙ, ΜΕ ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑΣ **  ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ

ΑΡΧΗΓΟΣ – ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ *** Ο ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

.ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Κ. ΑΜΑΛΙΑ * 210 7568094 ** 6946043760

 

Πίσω