ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

banner image
 
TSOPANAS HOLIDAYS - ΑΜΑΛΙΑ
Γραφείο Γενικού Τουρισμού Άγιος Αρτέμιος - Υμηττός Αττική

Το γραφείο γενικού τουρισμού “Tsopanas Holidays - Αμαλία” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Άγιο Αρτέμιο στον Υμηττό, δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού από το 1990, διοργανώνοντας μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές σε όλη την Ελλάδα με κύριο στόχο να σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Ελλάδος.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο λεωφορείων, τα οποία είναι άνετα και κλιματιζόμενα, καθώς και έμπειρο προσωπικό, αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε με συνέπεια και ασφάλεια σε οποιονδήποτε προορισμό επιθυμείτε.

Πιο συγκεκριμένα το γραφείο μας μπορεί να οργανώσεις μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές - διακοπές σε όλη την Ελλάδα, δημιουργεί μοναδικά και οικονομικά πακέτα εκδρομών, ενώ διαθέτει τον στόλο των λεωφορείων του προς ενοικίαση για ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις προς όποιον προορισμό επιθυμείτε.

 


 

 
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Όλοι οι οδηγοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία, είναι άριστα εκπαιδευμένοι, ιδιαίτερα φιλικοί και εξυπηρετικοί σε κάθε επιθυμία σας προκειμένου να σας εξασφαλίσουν άνετες και ασφαλείς εκδρομές.

Με έμφαση στην ποιότητα, τις προσιτές τιμές για όλους και σε συνδυασμό με την άψογη οργάνωση και την επαγγελματική εμπειρία μας, μπορούμε και σας προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Ελλάδας.

Όλα αυτά τα χρόνια, το γραφείο γενικού τουρισμού, έχει καταξιωθεί στην εκτίμηση των πελατών - εκδρομέων που το επέλεξαν για να πραγματοποιήσουν τις εκδρομές τους.

Το γραφείο γενικού τουρισμού “Tsopanas Holidays - Αμαλία”, σας υπόσχεται ότι πάντα θα είναι δίπλα σας για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτησή σας, ενώ δεσμεύεται για την διαρκεί βελτίωση αλλά και τον εμπλουτισμό των υπηρεσιών που προσφέρει.
 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το γραφείο μας που βρίσκεται στον Άγιο Αρτέμιο Αττικής για να σχεδιάσουμε μαζί την την εκδρομή που επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε ή περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να δείτε τα τρέχον πακέτα εκδρομών που διαθέτουμε.