ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

banner image
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Tsopanas Holidays - Αμαλία Άγιος Αρτέμιος - Υμηττός Αττική


Το γραφείο γενικού τουρισμού “Tsopanas Holidays - Αμαλία” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Άγιο Αρτέμιο στον Υμηττό, μπορεί να οργανώσει την εκδρομή που θέλετε να πραγματοποιήσετε σε οποιονδήποτε προορισμό στην Ελλάδα με εξειδικευμένο προσωπικό και ξεναγούς.

Μαζί μπορούμε να οργανώσουμε την εκδρομή σας, ούτως ώστε να έχετε ένα άνετο ταξίδι με όλες τις παροχές και την εγγύησή μας για συνέπεια, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σας υποσχόμαστε ότι πάντα θα είμαστε δίπλα σας για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτησή σας και σας προσκαλούμε να έρθετε στο χώρο μας να γνωριστούμε από κοντά και να ενημερωθείτε για τις ασύγκριτες προσφορές που έχουμε όλο το χρόνο.

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την διοργάνωση μονοήμερων και πολυήμερων εκδρομών σε όλη την Ελλάδα για:
  Σχολεία - Φοιτητές
  Συλλόγους
  ΚΑΠΗ
  Ομάδες
  Αθλητικά Σωματεία κ.α.
 
ΕΚΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Ο σύγχρονος στόλος την λεωφορείων μας είναι στην διάθεσή σας και μπορεί να σας μεταφέρει με ασφάλεια σε οποιονδήποτε προορισμό επιθυμείτε.

Μπορούμε να αναλάβουμε την εξεύρεση διαμονής σε ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών και εστιατορίων για όλες τις διατροφικές απαιτήσεις των επισκεπτών.

 


 

Τα σύγχρονα λεωφορεία μας μπορούν να σας εξασφαλίσουν την εύκολη και άνετη μετακίνηση σε όλους τους προορισμούς σε προνομιακές τιμές και προσαρμοσμένα στις ανάγκες των επιβατών.

Οι έμπειροι και φιλικοί οδηγοί μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι και πάντα στη διάθεση σας να σας παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες με τη μεγαλύτερη ασφάλεια.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το γραφείο μας που βρίσκεται στον Άγιο Αρτέμιο Αττικής για να σχεδιάσουμε μαζί την την εκδρομή που επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε ή περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να δείτε τα τρέχον πακέτα εκδρομών που διαθέτουμε.